Göteborg


Stängt just nu. telefon 031-240 200

Töreboda


Stängt just nu.telefon 0506-164 60

Vi har alltid öppet för tidsbokning och rådgivning mån-fre 08.00-17.00

Aktuellt

Progesteronprov!

Ska din tik paras?

Nu har vi möjlighet att analysera hormonet Progesteron som gör det möjligt att fastställa när din tik har ägglossning. Därmed kan vi säga när det är dags för din tik att paras.

I Töreboda kan vi få fram värdet medan du väntar (gäller inte onsdag) och i Göteborg till dagen efter. Kostnaden för analysen inklusive blodprovstagning är 800kr

Huggormsbiten?

Värmen har äntligen svept in över vårat land och med värmen kryper även ormarna fram. Misstänker du att din hund har blivit huggormsbiten? Vi kan hjälpa dig!
På båda våra kliniker i Töreboda och Göteborg står vi beredda med motgift, så kallat “ormserum”.

Om olyckan skulle vara framme så försök hålla din hund i stillhet, bär hunden om det är praktiskt möjligt och kontakta veterinär snarast!

Fysioterapi

På vår klinik i Göteborg kan vi nu erbjuda fysioterapi. Boka en tid hos vår Certifierade Fysioterapeut för en genomgång av din hunds muskler och leder eller varför inte en skön och uppmjukande massage?  Vi hjälper även gärna till med ett individuellt träningsprogram med stärkande övningar och tips för just din hund!

Har din hund stela leder, artros eller kanske spondylos så finns det mycket vi kan göra med massage för att mjukgöra kringliggande muskulatur, även en frisk hund mår bra av massagens effekter! Trots att hundens kropp är byggd för arbete så är det lätt hänt att den utsätts för oförutsedda rörelser vid tex lek och bollkastning samt snedbelastning och påfrestning den inte riktigt klarar av. Vi vill kunna hjälpa er att ligga steget före och ge en grundlig genomgång av din hunds muskler och leder samt skapa en bra överblick av hundens förutsättningar och starka respektive svaga sidor.

 

 

Foder

Titta in hos oss!
Hos Tassarnas i Göteborg får ni alltid gratis foderrådgivning i butiken. Vi kan hjälpa er med en hullbedömning på ditt husdjur eller se om klorna behöver klippas.
Välkomna!

Gratis undersökning av tandstatus!

Vi är mån om ert djurs tandhälsa. Därför erbjuder vi kostnadsfri undersökning av ert djurs tänder och munhälsa. Vi har modern tandutrustning och även tandröntgen. I vår butik erbjuder vi ert flertal produkter med bra förebyggande verkan för god tandhälsa. Den bästa hjälp din hund eller katt kan få dock är regelbunden tandborstning.