Göteborg


Stängt just nu. telefon 031-240 200

Töreboda


Stängt just nu.telefon 0506-164 60

Vi har alltid öppet för tidsbokning och rådgivning mån-fre 08.00-17.00

Betalning

Betalning

På Tassarnas Djurklinik är det kort eller kontant betalning som gäller. Vi tar emot kontant- och kreditkort. Med kreditkort avses Visa och Mastercard. För kort som American Express tillkommer en avgift. Vi lämnar i normalfall inte faktura utan samarbetar med Human Finans som kan hjälpa Er med finansiering av besöket.

Avbokning
Om ni måste avboka eller omboka er tid skall detta göras senast klockan 17:00 dagen före. Avbokning kan göras på tel: 031-240200 måndag-fredag kl 08:00-17:00 eller via mail till info@tassarnasdjurklinik.se

Uteblivet/sent avbokat besök debiteras med en faktura på 500 kr per djur.

Direktreglering

För dig som har en djurvårdsförsäkring hjälper vi gärna till med direktreglering under kontorstid. Det innebär att du betalar din självrisk och en viss procent utöver självrisken direkt till kliniken. Resten faktureras ditt försäkringsbolag. För detta tar vi en avgift på 90 kr. Vi direktreglerar inte för ett förstagångsbesök om summan understiger 2000 kronor.

För att kunna hjälpa dig med detta underlättar det om du har med dig ett gällande försäkringsbrev vid besöket.

Tänk på att det kan finnas reservationer i din försäkring vilket innebär att de kanske inte ersätter precis den skadan som du söker för. Det är därför viktigt att du kontaktar ditt försäkringsbolag innan vi utför större ingrepp eller påbörjar en utredning.

betalning

Humanfinans – ett kostnadsfritt lånelöfte med möjlighet till fördelaktiga lån för ditt djurs vård.

Säg till i receptionen så hjälper vi dig medan du väntar eller gå in på länken Låna räntefritt till din veterinär- & djursjukvård för att göra en kreditansökan eller få ett lånelöfte.

Human Konto är ett kostnadsfritt kreditlöfte för dig och ditt djur med flera möjligheter till betalning. Din betalning kan till exempel delas upp på 6 eller 12 månader räntefritt. Grundkrav för kreditansökan är att du har fyllt 20 år, har fast inkomst på lägst 125 000 kr, inga betalningsanmärkningar samt svenskt personnummer. Om du har en egen rörelse ska verksamheten varit igång i minst tre år.
Är du student och går en studiemedelsberättigad utbildning ger vi dig en extra möjlighet till ansökan:

  • du kan söka ett Human Konto med maximalt kreditbelopp om 20 000 kr
  • inkomst på lägst 70 000 kr inkl CSN
  • fyllt 20 år
  • inga betalningsanmärkningar
  • student-/kår-/mecenat-/ CSNlegitimation.

Säg till i receptionen att du vill betala med Human Konto så hjälper vår personal dig. Du får besked medan du väntar.