Göteborg


Stängt just nu.telefon 031-240 200

Töreboda


Stängt just nu.telefon 0506-164 60

Vi har alltid öppet för tidsbokning och rådgivning mån-fre 08.00-17.00

Integritetspolicy

Integritetspolicy på Tassarnas Djurklinik
Hantering av personuppgifter enligt den nya gällande dataskyddsförordningen GDPR fr o m 25 maj 2018.

När du besöker och registrerar dig hos oss behöver vi dina personuppgifter i form av namn, telefonnummer, adress och även personnummer.
Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att vi på Tassarnas Djurklinik lagrar och behandlar dem tillsvidare.

Ändamål för lagring av dessa uppgifter:

  • För säker identifiering av dig och ditt husdjur och kontakt med dig
  • För att kunna lägga e-recept
  • Direktreglering via ditt försäkringsbolag efter godkännande av dig
  • Vid remisser efter godkännande av dig
  • Vaccinationspåminnelser
  • För möjlighet att fakturera
  • Lämna uppgifter på uppdrag av statlig myndighet

Hur sparar vi dina uppgifter?
Vårat journalsystem Dolittle via BRASoft garanterar att dina uppgifter sparas och hanteras på ett säkert sätt.
Vi lägger e-recept via företaget ApoEx, dessa garanterar säkerheten av din information.
Vi delar endast ditt djurs journal och dina personuppgifter till andra kliniker/försäkringsbolag på godkännande av dig vid tex direktregleringar, remisser och inför besök på andra kliniker.

Hur länge sparas uppgifterna?
Tassarnas Djurklinik sparar dina uppgifter i den mån andra lagar kräver det. Vår verksamhet omfattas av journallagen vilket innebär att det åligger oss att lagra journaluppgifter under minst 5 år efter senast registrerade besök. Vår verksamhet omfattas även av bokföringslagen som anbefaller att uppgifter sparas under 7 år. Då många av våra sällskapsdjur ofta uppnår en högre ålder än så och då journaluppgifterna är viktiga för bland annat framtida smittspårning och forskning sparas dessa 10 år efter senast registrerade besök.
Om du vill att dina personuppgifter ska raderas innan dess så ta kontakt med oss på info@tassarnasdjurklinik.se

Ändring av policy
Vi förbehåller oss rätten att närsomhelst ändra och uppdatera vår policy. Vi rekommenderar därför alla våra kunder att regelbundet besöka denna sida innan uppgiftslämning för att hålla sig uppdaterade.

Ansvarig för behandling av personuppgifter:
Tassarnas Djurklinik AB orgnr 556925-2306