Göteborg


Stängt just nu.
telefon 031-240 200

Se vår klinik i 360° , här.

 

Töreboda


Stängt just nu.telefon 0506-164 60

Vi har alltid öppet för tidsbokning och rådgivning mån-fre 08.00-17.00. Tlfntid för akutbesök från kl 07.00!

Aktuellt

Telefontid för akutbesök!

För dig som har ett akut sjukt eller skadat djur och vill boka tid samma dag öppnar vi nu upp telefonerna från klockan 07.00. Det innebär att mellan 07.00-08.00 kommer vi att prioritera akutfall och hänvisa vanliga bokningar för besök och vaccination till ordinarie telefontid 08.00-17.00

VETPLAN

Sex olika planer- en skräddarsydd lösning för att du ska få full koll på ditt djurs hälsa!
Hos oss på Tassarnas Djurklinik är friska djur och nöjda djurägare vårt primära fokus och vi har därför utvecklat VetPlan. VetPlan är ett paket av förebyggande vårdtjänster som syftar till att ditt djur ska må bra och till att förebygga riskerna för hälsoproblem. Med VetPlan får du dessutom en nära dialog med våra veterinärer och vår djurhälsopersonal. Ditt djur får också lära sig att göra regelbundna besök hos veterinären och lära känna oss och miljön.

VetPlan Bas vänder sig till dig med ett ungt friskt djur. VetPlan Senior för den äldre hunden eller katten samt ett specialerbjudande till  kattungar och hundvalpar.
VetPlan Plus riktar sig till dig som behöver följa ditt djurs välmående med blodprover. Passar perfekt till de flesta katter >10 år och hundar >7år.

Du får stora rabatter på såväl förebyggande vård som foder, tillbehör och tandvård.
VetPlan betalas via en fast månadskostnad eller i förskott på kliniken.

Vill du veta mer eller ha hjälp med att ansluta dig till Vetplan? Kontakta oss så hjälper vi dig. Du kan även teckna VetPlan Online via nedanstående länk !

Teckna VETPLAN här!

Misstänkt parasit hos ditt djur?

Har du din hund på dagis och misstänker parasiter som tex Giardia eller har din katt börjat kräkas oftare utan egentlig orsak? Vi kan nu på ett snabbt och smidigt sätt analysera avföring i vårat lab. Vi är en av få kliniker i Sverige med den nya maskinen Vetscan Imagyst som med hjälp av AI träffsäkert arbetar för att hitta olika typer av parasiter. Vi har ett pålitlig svar inom 30 minuter och kan påbörja behandling av ditt djur.

 

Nyhet! Prislista!

Nu har vi en uppdaterad prislista. Kika in under fliken ”Bra att veta” för att ta en närmare titt!
ledig tjänst Majorna Tassarna

Receptförnyelse!

Receptförnyelse!

Du som är kund hos oss kan enkelt få dina djurs recept förnyade via vår hemsida!

Ni väljer antingen formuläret för receptförnyelse eller ifall du önskar fästingprofylax, p-piller för katt eller andra antiparasitära medel. Vid andra parasitära medel, specificera vilket du önskar i meddelanderutan. Våra veterinärer tar sedan hand om din förfrågan och lägger in dina recept inom kort. Vi ringer dig ifall vi har några frågor angående tex uppföljande blodprov eller andra viktiga aspekter som kan påverka förlängd medicinering.

Välkomna att testa vår receptfunktion!

Progesteronprov!

Ska din tik paras?

Vi har möjlighet att analysera hormonet Progesteron som gör det möjligt att fastställa när din tik har ägglossning. Därmed kan vi säga när det är dags för din tik att paras.

I Töreboda kan vi få fram värdet medan du väntar (gäller inte onsdag) och i Göteborg till dagen efter. Kostnaden för analysen inklusive blodprovstagning är 800kr

Huggormsbiten?

Värmen har äntligen svept in över vårat land och med värmen kryper även ormarna fram. Misstänker du att din hund har blivit huggormsbiten? Vi kan hjälpa dig!
På båda våra kliniker i Töreboda och Göteborg står vi beredda med motgift, så kallat ”ormserum”.

Om olyckan skulle vara framme så försök hålla din hund i stillhet, bär hunden om det är praktiskt möjligt och kontakta veterinär snarast!

Fysioterapi

På vår klinik i Göteborg kan vi  erbjuda fysioterapi. Boka en tid hos vår Certifierade Fysioterapeut för en genomgång av din hunds muskler och leder eller varför inte en skön och uppmjukande massage?  Vi hjälper även gärna till med ett individuellt träningsprogram med stärkande övningar och tips för just din hund!

Har din hund stela leder, artros eller kanske spondylos så finns det mycket vi kan göra med massage för att mjukgöra kringliggande muskulatur, även en frisk hund mår bra av massagens effekter! Trots att hundens kropp är byggd för arbete så är det lätt hänt att den utsätts för oförutsedda rörelser vid tex lek och bollkastning samt snedbelastning och påfrestning den inte riktigt klarar av. Vi vill kunna hjälpa er att ligga steget före och ge en grundlig genomgång av din hunds muskler och leder samt skapa en bra överblick av hundens förutsättningar och starka respektive svaga sidor.