Göteborg


Stängt just nu.telefon 031-240 200

Töreboda

Öppet just nu.
telefon 0506-164 60

Vi har alltid öppet för tidsbokning och rådgivning mån-fre 08.00-17.00

Aktuellt

VETPLAN

Sex olika planer- en skräddarsydd lösning för att du ska få full koll på ditt djurs hälsa!
Hos oss på Tassarnas Djurklinik är friska djur och nöjda djurägare vårt primära fokus och vi har därför utvecklat VetPlan. VetPlan är ett paket av förebyggande vårdtjänster som syftar till att ditt djur ska må bra och till att förebygga riskerna för hälsoproblem. Med VetPlan får du dessutom en nära dialog med våra veterinärer och vår djurhälsopersonal. Ditt djur får också lära sig att göra regelbundna besök hos veterinären och lära känna oss och miljön.

VetPlan Bas vänder sig till dig med ett ungt friskt djur. VetPlan Senior för den äldre hunden eller katten samt ett specialerbjudande till  kattungar och hundvalpar.
VetPlan Plus riktar sig till dig som behöver följa ditt djurs välmående med blodprover. Passar perfekt till de flesta katter >10 år och hundar >7år.

Du får stora rabatter på såväl förebyggande vård som foder, tillbehör och tandvård.
VetPlan betalas via en fast månadskostnad eller i förskott på kliniken.

Vill du veta mer eller ha hjälp med att ansluta dig till Vetplan? Kontakta oss så hjälper vi dig. Du kan även teckna VetPlan Online via nedanstående länk !

Teckna VETPLAN här!

Öppettider

Under hösten/vintern kommer det lite ändringar i våra öppettider, vi ber er vara uppmärksamma här på hemsidan eller på vår facebook för senaste nytt.

Välkomna!

Sommaröppettider

Under sommaren har vi några datum med avvikande öppettider på våra kliniker.

Göteborg
Midsommarafton 21/6 och 11-12/7 – Stängt
Semesterstängt v31

Töreboda
Midsommarafton 21/6 – Stängt
Semesterstängt v31
Mellan v26-31 stänger vi kl 17.00 istället för 18.00 på tisdagar och torsdagar
Måndag v26-27 har vi öppet längre än vanligt, 8.30-13.00
Måndag v28 öppet 08.00-18.00 och tisdag 08.00-13.00
11-12/7  har vi öppet 10.30-17.00

Övrig tid i sommar har vi öppet som vanligt enligt följande:

Göteborg
Måndag – Fredag 08.00-17.00

Töreboda
Måndagar 09.00-12.00
Tisdagar & Torsdagar 08.00-17.00
Fredagar 08.00-16.00

Besök oss gärna på Facebook för senaste nytt. Trevlig sommar!

Receptförnyelse!

Receptförnyelse!

Du som är kund hos oss kan enkelt få dina djurs recept förnyade via vår hemsida!

Ni väljer antingen formuläret för receptförnyelse eller ifall du önskar fästingprofylax, p-piller för katt eller andra antiparasitära medel. Vid andra parasitära medel, specificera vilket du önskar i meddelanderutan. Våra veterinärer tar sedan hand om din förfrågan och lägger in dina recept inom kort. Vi ringer dig ifall vi har några frågor angående tex uppföljande blodprov eller andra viktiga aspekter som kan påverka förlängd medicinering.

Välkomna att testa vår receptfunktion!

Tandmånad!

Mars är tandmånad!

Vi upprepar förra årets kampanj och värnar lite extra om era djurs munhälsa under Mars månad. Vi erbjuder 15% på tandbehandlingar, tandfoder och tandvårdsprodukter såsom tandborstar och tandkräm!

Passa på att kolla upp dina fyrbentas tandstatus och boka en gratis tandkoll hos oss!

Progesteronprov!

Ska din tik paras?

Vi har möjlighet att analysera hormonet Progesteron som gör det möjligt att fastställa när din tik har ägglossning. Därmed kan vi säga när det är dags för din tik att paras.

I Töreboda kan vi få fram värdet medan du väntar (gäller inte onsdag) och i Göteborg till dagen efter. Kostnaden för analysen inklusive blodprovstagning är 800kr

Huggormsbiten?

Värmen har äntligen svept in över vårat land och med värmen kryper även ormarna fram. Misstänker du att din hund har blivit huggormsbiten? Vi kan hjälpa dig!
På båda våra kliniker i Töreboda och Göteborg står vi beredda med motgift, så kallat ”ormserum”.

Om olyckan skulle vara framme så försök hålla din hund i stillhet, bär hunden om det är praktiskt möjligt och kontakta veterinär snarast!

Fysioterapi

På vår klinik i Göteborg kan vi  erbjuda fysioterapi. Boka en tid hos vår Certifierade Fysioterapeut för en genomgång av din hunds muskler och leder eller varför inte en skön och uppmjukande massage?  Vi hjälper även gärna till med ett individuellt träningsprogram med stärkande övningar och tips för just din hund!

Har din hund stela leder, artros eller kanske spondylos så finns det mycket vi kan göra med massage för att mjukgöra kringliggande muskulatur, även en frisk hund mår bra av massagens effekter! Trots att hundens kropp är byggd för arbete så är det lätt hänt att den utsätts för oförutsedda rörelser vid tex lek och bollkastning samt snedbelastning och påfrestning den inte riktigt klarar av. Vi vill kunna hjälpa er att ligga steget före och ge en grundlig genomgång av din hunds muskler och leder samt skapa en bra överblick av hundens förutsättningar och starka respektive svaga sidor.

 

 

Foder

Titta in hos oss!
Hos Tassarnas i Göteborg får ni alltid gratis foderrådgivning i butiken. Vi kan hjälpa er med en hullbedömning på ditt husdjur eller se om klorna behöver klippas.
Välkomna!

Gratis undersökning av tandstatus!

Vi är mån om ert djurs tandhälsa. Därför erbjuder vi kostnadsfri undersökning av ert djurs tänder och munhälsa. Vi har modern tandutrustning och även tandröntgen. I vår butik erbjuder vi ert flertal produkter med bra förebyggande verkan för god tandhälsa. Den bästa hjälp din hund eller katt kan få dock är regelbunden tandborstning.