Göteborg


Stängt just nu.
telefon 031-240 200

Se vår klinik i 360° , här.

 

Töreboda


Stängt just nu.telefon 0506-164 60

Vi har alltid öppet för tidsbokning och rådgivning mån-fre 08.00-17.00. Tlfntid för akutbesök från kl 07.00!

Betalning

Betalning

På Tassarnas Djurklinik är det främst kort eller swishbetalning som gäller. Med kreditkort avses Visa och Mastercard. Observera att kliniken i Göteborg inte tar emot kontanter! Vi lämnar i normalfall inte faktura utan samarbetar med Human Finans som kan hjälpa Er med finansiering av besöket.

Avbokning
Om ni måste avboka eller omboka er tid skall detta göras senast klockan 15:00 dagen före. Avbokning kan göras på tel: 031-240200 måndag-fredag kl 08:00-17:00 eller via mail till info@tassarnasdjurklinik.se

Swish 123 117 10 08
Kom ihåg att alltid stämma av med oss först om du vill betala din faktura via swish.

Uteblivet/sent avbokat besök debiteras med en faktura på 500 kr per djur.

Direktreglering

För dig som har en djurvårdsförsäkring hjälper vi gärna till med direktreglering under kontorstid. Det innebär att du betalar din självrisk och en viss procent utöver självrisken direkt till kliniken. Resten faktureras ditt försäkringsbolag. För detta tar vi en avgift på 115 kr. Vi direktreglerar inte för ett förstagångsbesök om summan understiger 2000 kronor.

För att kunna hjälpa dig med detta underlättar det om du har med dig ett gällande försäkringsbrev vid besöket.

Tänk på att det kan finnas reservationer i din försäkring vilket innebär att de kanske inte ersätter precis den skadan som du söker för. Det är därför viktigt att du kontaktar ditt försäkringsbolag innan vi utför större ingrepp eller påbörjar en utredning.

betalning
Delbetalning

Human Finans – ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till fördelaktig delbetalning för ditt djurs vård.

I samarbete med Human Finans erbjuder vi flera olika möjligheter till räntefri delbetalning av våra behandlingar, köp av foder och djurvårdsartiklar. Din betalning kan till exempel delas upp på 6 till 12 månader – räntefritt.

Grundkrav för ansökan är att den som söker skall ha fyllt 18 år, ha en deklarerad inkomst och inga betalningsanmärkningar.

Gör gärna en ansökan innan besöket via länken: Låna räntefritt till din veterinär- & djursjukvård eller säg till i receptionen så hjälper vi er medan ni väntar.