Göteborg


Stängt just nu.
telefon 031-240 200

Se vår klinik i 360° , här.

 

Töreboda


Stängt just nu.telefon 0506-164 60

Vi har alltid öppet för tidsbokning och rådgivning mån-fre 08.00-17.00. Tlfntid för akutbesök från kl 07.00!

Lediga tjänster

Vår verksamhet finns idag i centrala Göteborg samt I Skaraborg i Töreboda. Vi växer och söker därför ytterligare en Djurvårdare på Nivå 3 eller Leg Djursjukskötare till vår klinik i Töreboda.

Vi erbjuder en spännande och trevlig arbetsplats för dig som är driven och vill arbeta varierat.

Vi söker dig som är positiv och noggrann och brinner för djurens bästa och har ett trevligt bemötande. Erfarenhet inom ett eller flera områden är meriterande men stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Som person är du trygg med att arbeta självständigt och fungerar bra i vårt team. Du är bra på att samarbeta och kommunicera. Du har kunden i fokus. Andra viktiga egenskaper är trygghet, flexibilitet och ansvarskänsla. Du ser utvecklingsmöjligheter, både för egen del och för verksamheten. Du brinner för smådjur och uppskattar att jobba nära och långsiktigt med såväl kollegor som patienter och djurägare.

Verksamheten fortsätter att växa och vi har ett stort kundunderlag. Vi utför dagligen kirurgi samt har ett stort antal tandpatienter. I Polikliniken gör vi utredningar och förebyggande behandlingar. Till vår hjälp har vi fullutrustade lab, kompletta tandrum (med tandröntgen), röntgen och ultraljud. Vi jobbar med modern utrustning i fräscha och lättarbetade lokaler.

Tjänsten innebär arbete på dagtid på vardagar. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar sex månaders provanställning. Tjänstgöringsgraden är 60 – 100 %.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan med ett personligt brev till info@tassarnasdjurklinik.se

Vi behandlar ansökningar löpande.

Vänliga Hälsningar Pontus Fällman med personal

Besök oss gärna på facebook.com/tassarnasdjurklinik eller tassarnasdjurklinik.se

Om anställningen

Lön

 

Kontakt och frågor: Pontus Fällman, 0733-911095

ledig tjänst Majorna Tassarna