Göteborg


Stängt just nu.
telefon 031-240 200

Se vår klinik i 360° , här.

 

Töreboda


Stängt just nu.telefon 0506-164 60

Vi har alltid öppet för tidsbokning och rådgivning mån-fre 08.00-17.00. Tlfntid för akutbesök från kl 07.00!

Lediga tjänster

Leg Veterinär till Tassarnas Djurklinik i Göteborg/Majorna

Vilka är vi?

Vi är en fristående familjär dagöppen klinik i centrala Göteborg. Utöver kliniken i Göteborg har vi en filial i Skaraborg. Vi utför kirurgi dagligen och har ett stort antal patienter till både operation och poliklinik. I dagsläget är vi sju medarbetare varav två veterinärer, tre sköterskor och två i reception. Vi har ett högt tryck på telefoner och många besökare. Det är högt i tak och vi förstår att för att det skall bli bra jobbet måste det även fungera på det privata planet.

Vad erbjuder vi?

Vi uppmuntrar till vidareutbildning av vår personal och stöttar dig att växa inom de områden du vill. För rätt medarbetare kan vi erbjuda finansiering för specialist steg 1 utbildning. Utöver månadslön erbjuder vi en resultatbaserad förmånslön. Schemat kan anpassas individuellt efter dina önskemål.   

Kliniken har ett fullutrustat lab, komplett tandrum med tandröntgen, operationsrum med pre op, röntgen, ultraljud och trevliga poliklinikrum. Lokalen är fräsch, ljus och modern belägen på markplan i ett s k landshövdingehus från tidigt 1900-tal. Innergården är vackert grönskande med möjlighet att ta morgonfika eller äta lunch en solig dag. Kliniken har bra tillgänglighet för bil och spårvagnen stannar i princip utanför dörren.

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill följa dina patienter från början till slut. Möjligen har du redan hunnit jobba några år och skaffat praktisk erfarenhet som gör det lätt för dig att komma in i jobbet. Lämplighet står i fokus men vi ser gärna att du är bekväm med rutiningrepp. Vi ser långsiktigt på denna rekrytering och vill även att du gör det. Du ser möjligheter för egen del och för verksamheten – här finns goda möjligheter att utvecklas i den riktning du vill.

Du brinner för smådjur, har kunden i fokus och vill arbeta på en personlig och flexibel arbetsplats där det finns kunniga kollegor att diskutera spännande fall med.

Låter det intressant? Slå en signal med dina frågor eller maila oss så berättar vi gärna mer.

Vänliga Hälsningar Pontus Fällman med personal

Kontakt och frågor:  0733-911095
info@tassarnasdjurklinik.se

 

ledig tjänst Majorna Tassarna