Göteborg


Stängt just nu.
telefon 031-240 200

Se vår klinik i 360° , här.

 

Töreboda


Stängt just nu.telefon 0506-164 60

Vi har alltid öppet för tidsbokning och rådgivning mån-fre 08.00-17.00

Lediga tjänster

Smådjursveterinär till Majorna

Vi som jobbar på Tassarnas är ett engagerat team med hög kompetens – ett team som utvecklas, samarbetar och alltid jobbar för djurens bästa. 

Vår verksamhet finns idag i centrala Göteborg samt I Skaraborg i Töreboda. Vi växer och söker därför ytterligare en klinikveterinär.

Vi erbjuder en spännande och trevlig arbetsplats för dig som är driven och vill jobba självständigt.

Vi söker dig som är leg veterinär och har minst ett års arbetserfarenhet av att arbeta med smådjur. Vi ser gärna att du trivs i polikliniken samt behärskar de vanligaste förekommande kirurgiska ingreppen på hund och katt. Det finns bra möjligheter till kompetensutveckling. Du är självfallet delaktig i utvecklingen av vår verksamhet.

Som person är du trygg med att arbeta självständigt och fungerar bra i vårt team. Du är bra på att samarbeta och kommunicera. Du har kunden i fokus. Andra viktiga egenskaper är trygghet, flexibilitet och ansvarskänsla. Du ser utvecklingsmöjligheter, både för egen del och för verksamheten. Du brinner för smådjur och uppskattar att jobba nära och långsiktigt med patienter och djurägare.

Verksamheten fortsätter att växa och vi har ett stort kundunderlag. Vi utför dagligen kirurgi samt har ett stort antal tandpatienter. I Polikliniken gör vi utredningar och förebyggande behandlingar. Till vår hjälp har vi fullutrustade lab, kompletta tandrum (med tandröntgen), röntgen och ultraljud. Vi jobbar med modern utrustning i fräscha och lättarbetade lokaler.

Tjänsten innebär arbete på dagtid på vardagar men där även något kvällspass per vecka kan förekomma. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar sex månaders provanställning. Tjänstgöringsgraden är 75 – 100 %.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan med ett personligt brev till info@tassarnasdjurklinik.se

Vi behandlar ansökningar löpande.

Vänliga Hälsningar Pontus Fällman med personal

Besök oss gärna på facebook.com/tassarnasdjurklinik eller tassarnasdjurklinik.se

Kontakt och frågor: Pontus Fällman, 0733-911095

 

ledig tjänst Majorna Tassarna